Logo www.winkelenleiden.nl

Lichtjesparade SingelSpark Reflection Water

28-11-2017

Voor de derde maal verlicht Fields of Wonder de singels van Leiden met kunstzinnige objecten. Geïnspireerd op het thema Reflection Water roepen de kunstwerken op tot reflectie op ons welbevinden, nu en in de toekomst. Het water biedt ons een bron van inspiratie om mee te kunnen bewegen met hedendaagse ontwikkelingen. 

Datum 17 t/m 30 december 2017
Aanvang KerstTocht 17 december 16.00 en 20.00 uur
Locatie Hof van Sijthoff, Doezastraat 1B Leiden
Entree KerstTocht €2.50 p.p.

SingelSpark zorgt met een stroom van licht voor de verbinding tussen het centrum en de wijken daaromheen. Dit project komt tot stand door een samenwerking tussen buurtbewoners, scholieren, kunstenaars, ondernemers, daklozen, ambtenaren, performers, zorgcentra en maatschappelijke organisaties. Fields of Wonder brengt mensen van uiteenlopende achtergronden in contact met cultuur én met elkaar. Wij nodigen iedereen uit deze vonk van creativiteit zelf te komen beleven en weer door te geven aan anderen.

Meer informatie over de objecten en de kunstenaars is te vinden op de plattegrond, verkrijgbaar bij VVV Leiden (Stationsweg 26) en Hof van Sijthoff (Doezastraat 1B). Bekijk de route op eigen gelegenheid of neem deel aan onze feestelijke tochten: Op 17 december start de KerstTocht om 16.00 en 20.00 uur vanaf Hof van Sijthof. Speciaal voor senioren organiseren wij dit jaar de ZilverVloot die 21 en 28 december om 17.00 uur vertrekt vanaf Huis op de Waard (Nieuwe Rijn 115).