Logo www.winkelenleiden.nl

Hof van Sijthoff

Hof van Sijthoff is een bijzondere lunchroom van de Gemiva-SVG Groep. Bijzonder vanwege de mooie plek (monumentaal cultuurpand Sijthoff). Bijzonder door de mensen die er werken (mensen met een beperking). En bijzonder door de producten die wij gebruiken (biologisch en/of zelf verbouwd bij eigen Gemiva-SVG locaties).

Hof van Sijthoff is een leer-werkbedrijf. Dit betekent dat de mensen die er werken worden opgeleid om eventueel door te stromen naar een andere horeca-baan. Onze uitgebreide menukaart staat vol met eerlijke en heerlijke huisgemaakte producten. Van dagsoepje, smoothie, tosti, verse gebakken taart, sandwich, salade tot koffie met huisgemaakte lekkernijen. Groepen kunnen ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een gezellige borrel of high-tea.

De lunchroom is open van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Op dinsdagavond serveren de leerlingen van de Leo Kannerschool een driegangendiner. Reserveren is noodzakelijk en kan via de webpagina van de Leo Kannerschool op de website van SijthoffLeiden.
 

 

Gegevens

Doezastraat 1B
2311GZ Leiden
06 21879327

Bezoek website
Branche: Horeca

Facebook
Instagram