Logo www.winkelenleiden.nl

Dierenspeciaalzaak Parva

Met ruim 10.000 producten, op voorraad, mag Dierenspeciaalzaak Parva worden beschouwd als een van de grootste speciaalzaken in de regio. Daarbij opgeteld dat de zelfstandig werkende dierenwinkel al 30 ervaring heeft in de Dibevo-branche, kunt u met een gerust hart terecht voor al uw vragen over de aankoop of de verzorging van een huisdier. De medewerkers van Parva zullen u dan graag te woord staan en indien nodig ook wat boeken tevoorschijn halen om u de best mogelijke informatie te verstrekken.
Het principe dat Parva nastreeft zit vooral in de conditie van het dier voordat deze wordt verkocht. De gezondheid van het dier moet goed zijn en bovendien moet ook de leeftijd van het beestje toereikend zijn alvorens wordt overgegaan tot verkoop. Dit om alle risico’s uit te sluiten en zowel baas als dier voor een lange tijd tevreden te stellen.

 

Gegevens

Herenstraat 21/22
2313 AD Leiden
071 512 47 55

Bezoek website
Branche: Parva

Facebook

Ook kunt u bij Parva als vaste klant genieten van een structurele korting als u gebruik maakt van de speciale Parva-pas. Ook spaart u hiermee automatisch voor leuke cadeaus en de medewerkers van Parva kunnen tevens beter inspelen op uw wensen, aangezien na registratie direct bekend is en blijft welke dieren u als klant in bezit heeft. Zo wordt de persoonlijke behandeling voor u als klant alleen nog maar groter en dat is iets wat het Parva-team uitermate tevreden stemt.
Het assortiment, maar ook de dienstverlening van de dierenspeciaalzaak is zeer divers. Zo trimt het team van Parva ook honden en onderhoudt het zowel een aquarium- als terrariumgedeelte in de winkel.
Deze speciaalzaak is van alle markten thuis, dus twijfel niet alvorens u een huisdier wilt aanschaffen of een vraag heeft over uw eigen huisdier en loop binnen bij Parva voor alle informatie, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.