Logo www.winkelenleiden.nl

’t Verfhuis Frank Scheffer

Wie het takenpakket van ’t Verfhuis Frank Scheffer juist wil omvatten, zal goed zijn best moeten doen. Al sinds 1957 is ‘t Verfhuis speciaalzaak in verf, behang, glas, gordijnen, vitrage, vloerbedekking, woninginrichting en zonwering. Niets gaat de pet van dit ervaren, maar vooral gedreven bedrijf te boven. Niet voor niets heeft Scheffer in zijn winkel een eigen kleurmakerij, waarbij de kleuren worden gescand en op het oog kunnen worden nagemaakt. ’t Verfhuis werkt uitsluitend met A-merken als bijvoorbeeld Akzo, Sikkens, Eijffinger en Sigma. Het is slechts een greep uit de ruime lijst met leveranciers van de onderneming. Tevens is er de mogelijkheid om stucadoors, schilders, behangers, aannemers of stoffeerders in te huren via ’t Verfhuis. Dit tegen betaalbare prijzen en met een garantie van betrouwbaar werk en pure kwaliteit.

 

Gegevens

Herenstraat 96
2313 AM Leiden
071 513 31 50

Bezoek website
Branche: Verf

Facebook
Twitter

Scheffer en zijn vakkundige team staan voor het product dat zij verkopen en zullen u daarom dan ook te allen tijde juiste en eerlijke informatie verstrekken, om u op die manier zo goed mogelijk een eigen perceptie te laten vormen van de indrukken die u in de ruim opgestelde winkel opdoet. Zo hoeft u nooit een overhaaste beslissing te nemen en kunt u bij een wat langer verblijf rekenen op een kopje koffie of thee en een constante begeleiding van een van de werknemers. Zo creëert ’t Verfhuis u een gezellige en rustige sfeer, waarin u weloverwogen uw keuzes kunt bespreken en afwegen.

Ieder huis, eigenlijk zelfs iedere kamer is uniek en daar is Scheffer zich terdege van doordrongen. Dat is dan ook de reden dat hij samen met zijn team iedere keer weer alles op alles zet om tot het beste resultaat te komen, om uw huis tot een waar paleis om te toveren.