Logo www.winkelenleiden.nl

Verfhuis Frank Scheffer

Sinds 1957 is ’t Verfhuis Frank Scheffer de woningspecialist in Leiden. We bieden een ruim assortiment om uw hele woning van boven tot beneden compleet in te richten.
 
’t Verfhuis Frank Scheffer en zijn vakkundige team is de specialist met een ruim assortiment
verf, behang, vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat en stalen deuren om uw gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten.
Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, interieurstylisten, monteurs en parketteurs, schilders en behangers bieden wij naast ons assortiment ook service, maatwerk en absoluut kwaliteit tegen een scherpe prijs!
 
Verf:
Het lijkt zo eenvoudig, even een wand schilderen of behangen. Maar welke materialen heeft u dan nodig en hoe zorgt u dat de randjes van het behang onzichtbaar zijn of de verf egaal is?
Onze schilders leveren de beste producten en zorgen dat alles bij u strak op de wand komt.
Maar ook als u zelf gaat behangen of schilderen kunnen wij u goed adviseren, tips geven en voorzien van de juiste benodigdheden.
Met drie computergestuurde mengmachines maken wij iedere door u gewenste kleur in iedere soort verf. Door ons gevoerde merken zijn: Niveau, Sikkens, Sigma, Wijzonol, Hermadix, Restol enz.
 
Raamdecoratie:
Raamdecoratie of raambekleding is de oplossing voor meer privacy en sfeer in uw kamer.
Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en stoffen met lichtregulering en diverse merken als Luxaflex en onze eigen Aanhuis-collectie.
Zelfs de bediening van uw raamdecoratie kan naar uw wens worden aangepast met koord, ketting of elektrisch gemak.
Wij komen bij u thuis om de kozijnen op te meten, zodat wij uw gekozen raamdecoratie exact op maat bestellen. Deze komen wij later monteren zodat u gegarandeerd bent van echt maatwerk voor uw ramen.
 
Vloeren:
De basis van uw complete woninginrichting is de vloer. Voor iedere situatie, alle smaken en verschillende budgetten hebben wij een passende vloer.
Als u op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvrije vloer, dan is een pvc-vloer geschikt.
Voor in de slaapkamer heeft u misschien liever een warmere vloer zoals tapijt.
Ook hebben wij een ruime keuze in laminaat, marmoleum, vinyl en Coretec vloeren.
 
Kasten op maat:
Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast.
Met onze kasten op maat is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan u denkt dat het onmogelijk is.
Naast de draaideur-, schuifdeur-, inloop- en wandkasten maken we ook wasmachine- en ensuitekasten op maat.
Met ons 3D-tekenprogramma maken wij samen met u uw droomkast op maat.
 
Stalen deuren:
Alle industriële stalen deuren van Bruynzeel maken wij op maat, in de stijl die u wenst.
De stalen deuren, ook wel taatsdeuren genoemd, hebben een verfijnd metalen frame in een matte grafietzwarte afwerking. Samen met de riante glazen ruiten, die zorgen voor maximale lichtinval, is er een balans met het zware materiaal.
 
Interieuradvies:
Bent u net verhuisd naar een bestaande of nieuwbouwwoning? Gaat u verbouwen of bent u veranderd in stijl? Kunt u wel hulp gebruiken als het gaat om het gehele interieur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Samen met onze styliste ook wel bekend van VTwonen krijgt u advies op maat.

 

Gegevens

Herenstraat 96
2313 AM Leiden
071 513 31 50

Bezoek website
Branche: Verf

Facebook
Twitter
Instagram

Scheffer en zijn vakkundige team staan voor het product dat zij verkopen en zullen u daarom dan ook te allen tijde juiste en eerlijke informatie verstrekken, om u op die manier zo goed mogelijk een eigen perceptie te laten vormen van de indrukken die u in de ruim opgestelde winkel opdoet. Zo hoeft u nooit een overhaaste beslissing te nemen en kunt u bij een wat langer verblijf rekenen op een kopje koffie of thee en een constante begeleiding van een van de werknemers. Zo creëert ’t Verfhuis u een gezellige en rustige sfeer, waarin u weloverwogen uw keuzes kunt bespreken en afwegen.

Ieder huis, eigenlijk zelfs iedere kamer is uniek en daar is Scheffer zich terdege van doordrongen. Dat is dan ook de reden dat hij samen met zijn team iedere keer weer alles op alles zet om tot het beste resultaat te komen, om uw huis tot een waar paleis om te toveren.