Logo www.winkelenleiden.nl

Snackbar Herenstraat Leiden

Snackbar de Herenstraat van eigenaar Joris Scheffer neemt het stokje over van Snackbar ’t Heertje en blaast dit mooie merknaam nieuw leven in. Voordat de gezellige snackbar ‘’t Heertje’ heette, was de naam zoals velen zullen weten Hendo. De goede klantvriendelijkheid die de vaste klanten al lange tijd gewend zijn, is behouden gebleven bij Snackbar de Herenstraat. Hygiëne staat bij de snackbar in een hoog vaandel, maar ook een nette en uitgebreide service behoren tot de ‘basisprincipes’ binnen de filosofie van de snackbar.
 
Speciaal voor de klant stelde Snackbar Herenstraat een aantal menu's samen, waar u voor een zeer schappelijke prijs een volledige maaltijd aan heeft. De halve kip en broodje of patat hete kip uit eigen keuken is daarbij een aanrader als specialiteit van het huis. Uiteraard kunt u ook ‘gewoon’ een patatje oorlog, een broodje frikandel speciaal of een kroket van Kwekkeboom bestellen bij een van de medewerkers van de snackbar. De raspatat is daarbij overigens een tip om zeker eens te proberen.

 

Gegevens

Herenstraat 29
2313 AE Leiden
071 - 362 83 57
Bezoek website
Branche: Snackbar

Facebook

Tijdens het wachten op uw bestelling kunt u gebruik maken van het spelletjesapparaat of alvast iets te drinken nemen. Of u maakt gezellig een praatje met een van de enthousiaste werknemers, terwijl uw bestelling met de juiste zorg wordt bereid. Zo keert u met een goed gevoel huiswaarts en kunt u genieten van de specialiteiten die vers voor u worden gemaakt.