Logo www.winkelenleiden.nl

Elite Kapsalon Leiden

Altijd in voor een praatje, maar altijd met kwaliteit en het belang van de klant in het hoogste vaandel. Zo kan de kleine, maar uiterst gezellige kapperszaak Elite aan de Herenstraat 24 gerust omschreven worden. Met eigenaresse Zayneb en haar man aan het roer groeide de winkel uit tot een vaste verblijfplaats van veel klanten, door de gezellige en persoonlijke behandeling die u van de medewerkers krijgt. Onder het genot van een kopje koffie kunt u, indien nodig, even wachten op uw beurt en gebruik maken van een van de vele voorbeeldboeken, waar u tevens de nodige inspiratie op kunt doen.

 

Gegevens

Herenstraat 24
2313 AL Leiden
071 512 42 82
Branche: Kapper


De twee eigenaren, van Turkse komaf, hebben dus duidelijk gekozen voor een persoonlijke aanpak en dat werpt zijn vruchten af. Daarnaast werkt Elite Kapsalon overwegend met A-merken, om uw haar de best mogelijke behandeling te geven. Want niet alleen de manier van knippen is bepalend voor de conditie van uw haar, ook de producten waarmee uw haar wordt behandeld geven uw kapsel net dat beetje extra stijl. Uiteraard kunt u bij Elite terecht voor onder andere wassen, knippen, permanenten of gewoon voor advies van een van de ervaren medewerkers.
Voor de ideale combinatie van gezelligheid, een persoonlijke begeleiding en een geslaagd kapsel na afloop bent u dus bij Elite aan het juiste adres.