Logo www.winkelenleiden.nl

Het Leidsch Parkethuis

Het Leidsch Parkethuis, te vinden aan het begin van de Herenstraat vanaf de Witte Singel, is specialist in parketvloeren in alle soorten en maten. Indien u wenst met een vakkundige begeleiding kunt u rustig een kijkje nemen in het grote hoekpand, om geen overhaaste beslissingen te nemen in de zoektocht naar de juiste vloer voor in uw huis.
Uw vloer tekent, zo leert de ervaring, bij binnenkomst direct de sfeer in uw huis en daarom is het van het grootste belang dat u zich goed laat voorlichten door mensen die u specifiek kunnen begeleiden bij uw keuze. Parket geldt nog altijd als een van de mooiste vloerafwerkingen die er is, door de natuurlijke uitstraling van het product.


 

Gegevens

Herenstraat 2
2313 AK Leiden
071 514 54 55

Bezoek website
Branche: Parket

Facebook

Een ander groot voordeel van parket in uw huis is het relatief eenvoudige onderhoud dat u hieraan heeft. Stofzuigen en dweilen is meer dan voldoende om uw vloer lange tijd zo goed als nieuw te houden. Daarnaast voelt parket in de regel meestal warm aan en ligt de vloer altijd compleet vast, door de specifieke manier van leggen.
Het zijn slechts wat voordelen van het grote assortiment parketvloeren dat het Leidsch Parkethuis u te bieden heeft. Daarbij opgeteld de prima expertise van de medewerkers en de finesse van de in dienst zijnde vloerenleggers van het geheel bij u thuis, maakt het een bezoekje aan deze sfeervolle speciaalzaak alvorens u een aankoop gaat doen meer dan waard.