Logo www.winkelenleiden.nl

Centrum Fysiotherapie & Wetenschap Leiden

Corpus Mentis, het centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap staat onder leiding van Drs. D.M. Keesenberg. Keesenberg rondde een opleiding fysiotherapie af en deed in de praktijk veel ervaring op binnen dit vakgebied. Echter, Keesenberg zocht een volgende uitdaging aan de Universiteit van Utrecht, die hij vond in de opleiding Fysiotherapiewetenschappen. Ook hier studeerde hij op af en startte niet veel later logischerwijs een eigen centrum voor fysiotherapie. Hier combineert Keesenberg praktijk en wetenschappelijk onderzoek, wat tot uitstekende resultaten leidt voor de patiënt.
Binnen het centrum worden louter behandelingen gegeven door academisch geschoolde behandelaren als fysiotherapeuten en een dietist (gezondheidswetenschapper), zodat u te allen tijde zeker bent van een heldere, maar vooral betrouwbare diagnose. De behandelaars denken analytisch en zien in de meest complexe vraagstukken een grote uitdaging om met hun kijk op de meest recente behandelmethodes voor ieder probleem een passende oplossing te vinden. 

 

Gegevens

Herenstraat 39
2313 AE Leiden
071 889 14 35

Bezoek website
Branche: Fysiotherapie

Facebook
Twitter
Instagram

Bij Corpus Mentis kunt u in principe zonder verwijzing van een arts terecht voor een behandeling. Een van de behandelaars zal dan eerst controleren of er een indicatie is voor behandeling, waarna u hiervan op de hoogte wordt gesteld en indien mogelijk direct aan de slag gaat om uw revalidatie in gang te zetten of klachten aan te pakken. Tevens kunt u terecht voor een betrouwbare gezondheidstest, waarbij een groot aantal metingen wordt verricht met betrekking tot de staat van uw gezondheid. Hierna zullen deze uitslagen met u besproken worden, zodat u weet wat u kunt doen om uw gezondheid te verbeteren in het dagelijkse leven.