Logo www.winkelenleiden.nl

Pizzeria Giuseppe Leiden

Aan de Herenstraat 33 zit sinds kort een gloednieuwe en daarnaast ook vernieuwende afhaalpizzeria, ‘Pizzeria Giuseppe’. Eigenaar Giuseppe Daino komt oorspronkelijk uit Sicilië en woont inmiddels 22 jaar in Nederland. Daino bouwde gedurende de jaren als echte Italiaan een grote ervaring op als pizzabakker en kok. Nu is een lang gekoesterde wens van Daino uitgekomen met zijn eigen pizzeria op zijn eigen stekje in de sfeervolle Herenstraat.

Naast een keur aan pizza’s en versgemaakte pastaproducten biedt Giuseppe ook een speciale catering aan voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld bij u thuis. Naast pizza’s en pasta’s behoren ook authentiek gekruide Italiaanse broodjes met uiteraard Italiaanse ingrediënten als pesto en parmezaanse kaas tot een van de specialiteiten van Daino. Alhoewel je het wellicht niet direct zou verwachten van een Italiaans restaurant, heeft Giuseppe tevens een aantal handbereide vlees- en visgerechten, als gevulde inktvis of een ossehaas met een saus van Italiaanse kazen. Het is zomaar een greep uit de grootse menukaart die Giuseppe te bieden heeft.

 

Gegevens

Herenstraat 33
2313AE Leiden
071-5122896

Bezoek website
Branche: Restaurant

Facebook

Alles draait bij Giuseppe om het gevoel zoals alleen een echte authentieke Italiaanse kok die tentoon kan spreiden in een sfeervol restaurant. Daino werkte jarenlang om dat ene doel te bereiken, zijn eigen Italiaanse pizzeria. Dat is gelukt en hoe! Laat u verrassen in het ook voor de geboden kwaliteit prima betaalbare restaurant, waar u gastvrij zult worden ontvangen door Giuseppe Daino en zijn personeel. Op www.pizzeria-giuseppe.nl kunt u zelf de grote verscheidenheid aan producten ontdekken en kennismaken met de sympathieke Nederlandse Italiaan Giuseppe Daino.


Openingstijden
Dinsdag / vrijdag    11.00 tot 22.00
Weekend              16.00 tot 22.00