Logo www.winkelenleiden.nl

Why Not? de kapper!

Why Not? Kent een behoorlijke geschiedenis. Al in 1996 opende eigenaresse Ilonca de deuren van haar eigen kapperszaak. Dit nadat zij jarenlang ervaring opdeed bij verschillende kappers. Mede daarom werd de kapster vrijwel direct in de armen gesloten door vele klanten, die sindsdien nooit meer ergens anders heen gingen. Niet voor niets is Why Not? een vertrouwd adres voor dames, heren en kinderen. Samen met haar partners Elonka en Sacha bouwde zij door de jaren heen een indrukwekkende klantenschare om zich heen.
Niet alleen doen de werkneemsters van de kapperszaak hun werk uitstekend, ook kiezen zij voor de beste merken om de klantenkring op de beste mogelijke manier van een gewenst kapsel te voorzien. Een goede verstandhouding met leveranciers als Goldwell, Bain de Terre en Great lengths zorgden ervoor dat deze drie A-merken de belangrijkste huismerken werden van Why Not?.

 

Gegevens

Herenstraat 54
2313 AL Leiden
071 566 10 66
Bezoek website
Branche: Kapper

Facebook

In de gezellige winkel aan de Herenstraat 54 wordt u hartelijk ontvangen met een drankje als u even moet wachten op uw beurt. Uiteraard is het gewenst om een afspraak te maken, zodat u direct aan de beurt bent. Knippen, spoelen en föhnen behoren tot de basisvaardigheden van het ervaren trio, maar ook voor een permanent of coupe soleil in uw haar bent u bij Why Not? aan het juiste adres. Zelfs voor informatie over extensions kunt u bij een van de dames altijd terecht om u helder en volledig te laten voorlichten. Juist die combinatie van vakkundigheid en gezelligheid maakt van Why Not? een gerenommeerde en fijne kapper om uw haar te laten behandelen en de juiste informatie tot u te krijgen. Over alles wat u maar wilt weten van haar en de bijbehorende mogelijkheden. Voor alle laatste trends en mode kunt u dus uitstekend terecht bij Why Not? de kapper.