Logo www.winkelenleiden.nl

Kookstudio Passion Food Leiden

Passion Food kent een grote variëteit aan producten en diensten. Of het nu gaat om alleen een hapje, een buffet naar eigen smaak of een volledig verzorgde barbecue, dit bedrijf maakt zijn offertes én alle producten voor de klant op maat.

Ook voor een zakelijke of informele lunch kunt u terecht bij het ervaren cateringbedrijf dat, zoals de naam al doet vermoeden, een grote passie voor eten deelt met de buitenwereld. De manieren waarop u kunt genieten van een door Passion Food verzorgd diner zijn eveneens talrijk. Zo kunt u heerlijk genieten met vrienden en/of familie van een diner in uw eigen keuken bereid en geserveerd, maar ook kiezen voor een ‘walking dinner’. Hierbij bereidt Passion Food meerdere luxe kleine gerechten, welke door professionele bediening geserveerd worden.

Tot slot biedt Passion Food het huiskamerrestaurant aan, dat twee keer per maand plaats vindt. Er wordt gereserveerd met partner, vriendinnen of alleen en iedereen neemt plaats aan één lange tafel. Er wordt een heerlijk seizoensgebonden 3-gangen diner geserveerd met bijpassende wijnen en een kopje koffie na. Kom ook hier genieten van een bijzondere culinaire avond uit.

Aan de hand van al deze opties wordt wel duidelijk dat het cateringbedrijf aan de Herenstraat zich heeft gespecialiseerd in catering in de ruimste zin van het woord. Aan alle aspecten van een heerlijke avond eten, drinken en genieten met uw vrienden of familie is gedacht en tegen een vriendelijk tarief is het de ideale oplossing om niet uit huis te hoeven, maar wel culinair hoogwaardig te eten.

Daarnaast biedt Passion Food ook workshops aan in het eigen pand. In de kookstudio kunnen groepen gezamenlijk bepalen wat er wordt gekookt en uit hoeveel gangen het diner zal bestaan. Bij de bepaling van de gerechten komen verschillende  keukens langs, zo kunt u kiezen uit Franse, Italiaanse, Spaanse, Mediterrane of Aziatische lekkernijen om samen een culinaire topcombinatie te bereiden.

Om te reserveren voor een van de workshops of een van de diners aan huis, kijk op www.passion-food.nl en stel een avond op maat samen om nooit te vergeten.

 

Gegevens

Herenstraat 43e
2313AE Leiden
071 737 0489

Bezoek website
Branche: catering/private dining/kookworkshop kookcursus/traiteur/lunchroom

Facebook
Instagram