Logo www.winkelenleiden.nl

Vishandel Schaap Leiden

Vishandel Schaap is gevestigd op de bekende hoek van de Herenstraat. De nieuwe ‘bewoner’, Desmond Kerver, gaven het pand aan de Herenstraat 48 een prachtige metamorfose en veroverden direct de harten van de klanten door tijdens de sfeervolle opening gratis vers gekookte mosselen te serveren.

 

Vishandel Schaap geldt tevens als groothandel voor verschillende horecagelegenheden en is daarnaast organisator van mossel- en haringparty’s. Groot of klein, veel of weinig, uitgebreid of minimaal, Schaap past zich aan aan de wensen van de klant en zorgt met pure kwaliteitsproducten voor een even gezellig als smaakvol feestje waar nodig.

 

Ook in de winkel aan de Herenstraat zelf kunt u natuurlijk terecht voor het nodige advies of gewoon voor een lekker visje. Kibbelingen, lekkerbekken van kabeljauw, een broodje met een haring vers van het mes, verse zalm, het is allemaal te verkrijgen in de gezellige winkel.

 

Stap eens binnen voor een ware smaaksensatie en laat u verrassen door alles wat de zee te bieden heeft voor op uw bord. Dat is ongetwijfeld meer dan u denkt! Met de kennis van het personeel daarbij wordt u ook nog eens op uw wenken bediend voor iedere vorm van informatie die u wenst met betrekking tot de smakelijke wonderen van de onderwaterwereld.

 

Gegevens

Herenstraat 48
2313 AL Leiden
071 512 48 10

Bezoek website
Branche: Vishandel

Facebook