Logo www.winkelenleiden.nl

Bloemist de Lange Leiden

Arie Oudshoorn runt samen met zijn collega Ada van Bemmelen inmiddels alweer drie jaar de sfeervolle bloemenzaak Bloemist de Lange aan de Herenstraat 45, onderdeel van de naastgelegen supermarkt Spar de Lange. Maar met een eigen logo, een enorme expertise en een imposant assortiment is de bloemist allang niet meer alleen te benoemen als ‘een onderdeel van’.

Bloemist de Lange staat op eigen benen en biedt werkelijk alles wat je maar kunt bedenken als het gaat om bloemsierkunst en bindwerk. Bloemstukken, boeketten, bruidswerk, rouwwerk, kleurrijke tulpen of gewoon een prachtige bos verse bloemen van goede kwaliteit, voor iedere gelegenheid biedt Bloemist de Lange een passende oplossing voor een vriendelijke prijs.

Nu kun je dit ook gerust overlaten aan Oudshoorn, die zelf al meer dan 30 jaar in het vak zit. Alleen met zijn expertise is het imago van een ‘bloemenwinkeltje naast een supermarkt’ al gauw als sneeuw voor de zon verdwenen als je binnenstapt. Gelegen in het prachtige hoekpand op de hoek van de Herenstraat met de Drie Octoberstraat is Oudshoorn samen met Van Bemmelen vastbesloten om met alle mogelijkheden en aanwezige kwaliteiten naar buiten te treden als dé bloemenspeciaalzaak van Leiden.

 

Gegevens

Herenstraat 45
2313AE Leiden
071-5149771

Bezoek website
Branche: Bloemen

Facebook

Daarnaast heeft Bloemist de Lange naast een fysieke uitstraling ook een prachtig visitekaartje op internet. Via www.bloemistdelange.nl kun je ook met alle gemak een bloemetje bestellen via de uitgebreide webshop. Sterker nog, als je een bestelling doet voor 13.00 uur, zijn de bloemen dezelfde nog waar ze moeten zijn. Bloemist de Lange bezorgt niet alleen bloemen in Leiden, maar ook in Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en Voorschoten.