Logo www.winkelenleiden.nl

Ristorante Pizzeria Karalis

Karalis is hét Italiaanse familierestaurant van Leiden en omstreken, en dat zijn wij al sinds 1977. Onze huiselijke sfeer en de ruime aparte zalen maken dat wij ideaal zijn voor families en partijen. Op de warme dagen kunt u met uw gezelschap ook terecht op ons fraaie terras gelegen aan de Doezastraat, één van de mooiste straten van de stad.
Wij serveren authentieke Italiaanse gerechten met een sterk accent op het eiland Sardinië, waar onze roots liggen. De wisselende gerechten buiten de kaart om hebben een regionaal karakter en hiervoor gebruiken wij altijd uit Italië geïmporteerde kwaliteitsproducten bereid met een verfrissende draai. Onze pizza’s en pasta’s worden logischerwijs geserveerd onder genot van een heerlijke Italiaanse cocktail, Italiaans bier of één van de uitstekende wijnen op onze kaart. Op aanvraag stellen wij ook typisch Italiaanse proeverij menu’s voor u samen om u zo een bijzondere avond te laten beleven.

Gastvrijheid en kwaliteit vormen onze basis, dus mocht u bepaalde wensen hebben laat het ons dan altijd weten. Het merendeel van ons team komt overigens uit Italië, maar er is altijd ook een Nederlands sprekende collega tot uw dienst. A presto

Cordiali saluti,

Team Karalis

 

Gegevens

Doezastraat 5
2311GZ Leiden
071 514 1890

Bezoek website
Branche: Pizzeria

Facebook
Instagram

Openingstijden
Ma, di, wo, do, zo 17:00 – 22:00
Vr, za 17:00 – 22:30

Contact
Voor reserveringen of vragen kunt u contact met ons opnemen via 071-5141890 of info@karalis.nl.