Logo www.winkelenleiden.nl

Helfensteyn & Bonnet Tweewielers

Helfensteyn en Bonnet Tweewielers biedt u een ruim assortiment aan (elektrische) fietsen en scooters.

Fietsen
U kunt bij ons terecht voor de A-merken Koga, Batavus, Sparta en Brompton, waarvan wij exclusief dealer in Leiden zijn. Brompton is de beste vouwfiets in zijn soort. Nieuw in ons assortiment zijn Qwic en BSP. Deze beide merken bieden veel kwaliteit voor een betaalbare prijs. Qwic is een specialist in het produceren van electrische tweewielers (testwinnaar in o.a. Magazine Plus). De mooie BSP fietsen zijn zeer robuust, goed afgewerkt en zeer geschikt voor het betere stadswerk.

Scooters
Ook voor scooters hanteren wij louter A-merken zoals Vespa, Piaggio, Kymco, Sym, Peugeot en Tomos. Alle berouwbare merken die voor kwaliteit staan. Voor een elektrische scooters kunt u bij Qwic terecht. De Qwic Emoto werd in een recent verleden verkozen tot beste electrische scooter van Nederland.

Reparatie
Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van uw tweewieler. Uw tweewieler is bij ons in goede handen. De reparaties zijn door onze vakbekwame monteurs op een enkele uitzondering na een dag gereed. Als u u w tweewieler niet kunt missen staat er gratis een leenfiets voor u klaar (bij voorkeur een dag van tevoren reserveren).

Kijk ook op onze webshop www.HenB-tweewielers.nl en like ons op Facebook

 

Gegevens

Herenstraat 82/86
2313 AM Leiden
071 512 29 88

Bezoek website
Branche: Fietsen, Scooters en reparatie

Facebook